Monday, January 14, 2008

Sportime

ANAKOINΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SPORTIME
"Από σήμερα 10 Ιανουαρίου οι συντάκτες της εφημερίδας του "Sportime" καταφύγαμε στην έσχατη λύση της επίσχεσης εργασίας αφού εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο καλής διάθεσης απέναντι στην απαράδεκτη τακτική της ιδιοκτησίας που φέρεται να εκπροσωπείται από τον κ. Κώστα Κυριακόπουλο. Διεκδικούμε δεδουλευμένα πλέον των δύο μηνών, καθώς και ξεκάθαρο σχέδιο -από τους έχοντες την ευθύνη- για την βιωσιμότητα και την ομαλή λειτουργία αυτής της ιστορικής εφημερίδας. Στην κατεύθυνση αυτή δηλώνουμε ότι θα μείνουμε αταλάντευτοι υπερασπιζόμενοι το κύρος της εφημερίδας και την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια. Καλούμε όσους εμπλέκονται, με τον ένα ή άλλο τρόπο, στην υπόθεση έκδοσης του "Sportime", να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Έτσι κι αλλιώς είναι τεράστιες και φυσικά δεν κρύβονται κάτω από ψευδεπίγραφους τίτλους και μαϊμουδένιες τακτικές. Όχι άλλα παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων".

ΜΟΣΧΑΤΟ
10 Ιανουαρίου 2008


ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ “SPORTIME”

Το σωστό blog των συντακτών βρίσκεται:
http://syntaktessportime.blogspot.com/

(ευχαριστούμε τον ανώνυμο που μας επισήμανε ποια είναι η πραγματική ιστοσελίδα των εργαζομένων, ζητάμε συγγνώμη για το αρχικό λάθος).

3 comments:

Anonymous said...

To site http://realsportime.blogspot.com/ δεν ανήκει στους εργαζόμενους του Sportime αλλά στον φυγόδικο Αγγελο Μενδρινό. Τόσο καιρό που έκανε τα χατήρια του Κυριακόπουλου ήταν όλα εντάξει. Τώρα που τον... άδειασε του ξίνισε το γάλα!
Αγγελάκο κάτσε φρόνιμα πριν πέσει ξύλο!

Anonymous said...

Αυτό δεν το γνωρίζαμε, εμφανίζεται ως συλλογική προσπάθεια...
Μπορείτε να μας παραπέμψετε σε κάποια άλλης μορφής συλλογική έκφραση των εργαζομένων του Sportime;
Προτείνετε να αφαιρεθεί το link; πρόκειται ουσιαστικά για "καπέλο";

Anonymous said...

Ακριβώς αυτό. Πρόκειται ουσιαστικά για "καπέλο".
Το site των συντακτών του Sportime είναι το
syntaktessportime.blogspot.com.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να αφαιρεθεί το link το οποίο μόνο περίεργους σκοπούς εξυπηρετεί ενάντια στον αγώνα μας.
Ευχαριστούμε.
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα