Monday, June 16, 2008

Η Συντονιστική των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στα ΜΜΕ για τον Flash


ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ FLASH

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ με αφορμή τις εξελίξεις στον ραδιοσταθμό Flash σε βάρος δημοσιογράφων, υπαλλήλων και τεχνικών επισημαίνει ότι οι συνάδελφοί μας ουσιαστικά βιώνουν τα πρώτα αποτελέσματα της εφαρμογής του νέου νόμου για τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα.

Σήμερα εκπνέει το τρίτο στα τελευταία τέσσερα χρόνια τελεσίγραφο με το οποίο η Διοίκηση του ραδιοσταθμού Flash 96 καλεί 40-50 (!) εργαζόμενους του σταθμού να δεχθούν «εθελουσίως» τις απολύσεις του, με την απειλή ότι σε περίπτωση άρνησης θα γίνει αδιακρίτως δραματική μείωση του προσωπικού. Είναι μια πρόταση που δεν συνοδεύεται από κανένα οργανωτικό σχεδιασμό, καμιά εξήγηση, κανένα επιχείρημα, ενώ την ίδια στιγμή οι εμπνευστές του σχεδίου, μεγαλοστελέχη του Flash, κρατούν προνόμια, μισθούς και …μαχαίρια. Η νέα «κρίση» στον Flash, όμως, που, με άλλα μέσα, υπηρετεί, κυρίως, την ειδησεογραφία., στην πραγματικότητα είναι ενταγμένη σε μια σειρά παρόμοιων «κρίσεων», με στόχο την αντικατάσταση της ενημέρωσης από ψυχαγωγικά υποκατάστατα και εντάσσεται σε σχεδιασμούς που θέλουν ανενημέρωτους πολίτες σε μια τυφλή Δημοκρατία.

Για τους λόγους αυτούς η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ δηλώνει ότι θα υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας, τον ενημερωτικό χαρακτήρα του Flash και τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων. Καλούμε την εργοδοσία του ραδιοσταθμού να κατανοήσει επιτέλους ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι αναλώσιμοι. Προειδοποιούμε ότι κάθε προσπάθεια εκβίασης και ετσιθελικής επιβολής λύσεων στα πλαίσια θολών επιχειρηματικών στοχεύσεων με θύματα τους συναδέλφους μας θα απαντηθεί από το σύνολο των Ενώσεων αμέσως και καίρια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

1 comment:

Anonymous said...

情趣商品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣商品,情趣用品,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品.情趣,情趣,情趣,情趣,視訊聊天室

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,遊戲,線上遊戲,cs online,搓麻將,矽谷麻將,明星三缺一, 橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,電玩快打

情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,情色,情色貼圖,色情小說,情色文學,色情,寄情竹園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,色情影片,情趣內衣,情趣睡衣,性感睡衣,情趣商品,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室 ,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080苗栗人聊天室,080聊天室,視訊交友網,視訊

借錢,黃金,黃金回收,黃金價格,黃金買賣,當舖

A片,A片,成人網站,成人影片,色情,情色網,情色,AV,AV女優,成人影城,成人,色情A片,日本AV,免費成人影片,成人影片,SEX,免費A片,A片下載,免費A片下載,做愛,情色A片,色情影片,H漫,A漫,18成人

a片,色情影片,情色電影,a片,色情,情色網,情色,av,av女優,成人影城,成人,色情a片,日本av,免費成人影片,成人影片,情色a片,sex,免費a片,a片下載,免費a片下載,成人網站,做愛,自拍