Thursday, March 13, 2008

19 Μάρτη Γενική 24ωρη Απεργία, 3ωρη στάση η ΕΣΗΕΑ…

Ό,τι και να πει κανείς λίγο θα ‘ναι. Αν κάνετε μια βόλτα στις συνδέσεις που έχουμε στη δεξιά στήλη θα δείτε ότι οι παρατάξεις που δραστηριοποιούνται εντός ΕΣΗΕΑ φρίττουν με το «ξεπούλημα» που χρεώνεται όλος ο κλάδος από τη στάση του Δ.Σ. της Ένωσης.

Είναι από τις φορές που χαιρόμαστε που δεν είμαστε μέλη… και πραγματικά συμπονάμε όλα τα προοδευτικά και δημοκρατικά μέλη της ΕΣΗΕΑ που αναγκάζονται να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα σε μια ολόκληρη κοινωνία που τους δείχνει με το δάχτυλο.

Δεν έχει έρθει όμως συνάδελφοι το πλήρωμα του χρόνου να εκφραστεί η αγανάκτηση; δεν μπορούν να συγκληθούν συνελεύσεις σε όλα τα «μαγαζιά του Τύπου» για το Ασφαλιστικό; Αφού το συζητάμε μεταξύ μας έτσι κι αλλιώς στα γραφεία και στους διαδρόμους, ας το συζητήσουμε και οργανωμένα και ας βγάλουμε ψηφίσματα συνελεύσεων έστω. Ας καλούν τα ψηφίσματα αυτά σε συμμετοχή στην απεργία, σε σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης και σε σύνοδο του Διασωματειακού, χωρίς αποκλεισμούς.

Απλά πράγματα και πρακτικά… Ως πότε θα τους αφήνουμε να μας σπιλώνουν;

Εμείς ως Πρωτοβουλία –με το καταστατικό μας στα σκαριά και διάσπαρτοι σε πολλά μαγαζιά- θα στηρίξουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία.

Συζητάμε για το Ασφαλιστικό τη Δευτέρα 17 Μάρτη στις 8.30 μ.μ. στα γραφεία μας, Χαλκοκονδύλη 37-39, 7ος, γραφείο 9.

No comments: