Friday, September 12, 2008

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...

Η πρώτη συνάντηση της Πρωτοβουλίας, μετά τις διακοπές - ταξίδια - απουσίες του θέρους, έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου. Προς ανασύνταξη δυνάμεων και προγραμματισμό δράσεων ενόψει και των νέων κυβερνητικών αποφάσεων για κατάργηση του αφορογήτου ορίου, χαράτσι ανεξαρτήτως απολαβών στους ελεύθερους επαγγελματίες και "ειδικό ενδιαφέρον" για τη γενιά των 700 ευρώ - κρυφών μισθωτών. Να μη ξεχνάμε πως οι μισοί δημοσιογράφοι εργάζονται σε τέτοιες συνθήκες και πληρώνονται με το μπλοκάκι. Στο θέμα θα επανέλθουμε σύντομα, με συγκεκριμένη τοποθέτηση που -όπως πάντα- προκύπτει από τις συλλογικές μας διαδικασίες. Αλλά και με συγκεκριμένες δράσεις. Είμαστε πάλι εδώ...

2 comments:

Anonymous said...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΣΠΕΡΤ
16-12-2008
Καταδικάζουμε την συμπεριφορά του προέδρου της ΕΡΤ, απέναντι σε νεαρά παιδιά που άνοιξαν πανό στο πλατό της ΕΡΤ, για να εκφράσουν την διαμαρτυρία και την αγανάκτηση τους, στα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας.
Ο πρόεδρος χρησιμοποιώντας τον κρατικό τηλεοπτικό σαν να είναι δικός του, εξαπέλυσε φραστική επίθεση στους νεαρούς χωρίς να λάβει υπ’ ‘οψην του το δίκαιο των αιτημάτων τους.
Είμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα της γενιάς των 700ευρώ , της γενιάς του τετραώρου και του μισού μισθού, που βγήκε στους δρόμους εκφράζοντας την αγανάκτηση της όχι μόνο για τον άδικο χαμό του παιδιού ,αλλά και για τις μέχρι σήμερα πολιτικές των κυβερνήσεων, για την λιτότητα που επιβάλλουν στον λαό, και για τα εκατομμύρια που χαρίζονται στους λίγους, στα μοναστήρια και στις τράπεζες.
Καλούμε την ΠΟΣΠΕΡΤ, έστω και την τελευταία στιγμή, να πάρει θέση, και να συντονιστεί με τον αγώνα των άλλων Συνδικαλιστικών Ενώσεων.

Filme Porno said...

Really good article write-up. Always keep writing.