Saturday, April 5, 2008

Γ.Σ. ΕΣΗΕΑ ΤΡΙΤΗ 8/4/2008

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 π.μ.
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ( TAE KWON DO )
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:
Συζήτηση και απόφαση για τον οικονομικό απολογισμό χρήσης 2007 και για τον προϋπολογισμό 2008.
Παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. καταγγελίας των συλλογικών συμβάσεων εργασίας με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ και την Ε.Ρ.Τ.-Α.Ε. και σύναψης νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με οποιονδήποτε εργοδότη.
Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας σε ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την Ε.Ρ.Τ. - Α.Ε., το Α.Π.Ε.-Μ.Π.Ε., το Ελληνικό Δημόσιο και στις εφημερίδες, στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς και σε οποιονδήποτε εργοδότη.
Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών προς εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών προς εκλογή αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η πρόσβαση στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου γίνεται από τέσσερις κατευθύνσεις. Από τη Λεωφ. Συγγρού, από τη Θησέως, από τον Πειραιά (παραλιακή) και από το Παλαιό Φάληρο (παραλιακή). Όσοι έρθουν από τη Λεωφόρο Συγγρού, στο τέρμα της ακολουθούν το ρεύμα προς Γλυφάδα - Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου. Αμέσως μετά, στα πρώτα φανάρια, στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε τις πινακίδες ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, που οδηγούν στο χώρο στάθμευσης του Γυμναστηρίου, όπου υπάρχει άπλετος χώρος για τη στάθμευση των αυτοκινήτων.
Όσοι έρθουν από τις άλλες τρεις προσβάσεις, ακολουθούν από την παραλιακή τις πινακίδες Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.
Όσοι κινηθούν με το τράμ θα πρέπει να κατέβουν στη στάση «ΔΕΛΤΑ».

No comments: